ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥEntersoft A.E.
Μέσα από την συνεργασία της αυτή, η Neda αποκτά την δυνατότητα προώθησης ισχυρών τεχνολογικά και ευέλικτων λειτουργικά προϊόντων λογισμικού, σε μία περίοδο που υπάρχει επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης των μηχανογραφικών λύσεων που βασίζονται στο DOS λειτουργικό και οι προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των αναγκών της αγοράς αλλάζουν δραματικά. Οι πελάτες μας, προερχόμενοι από τον χώρο των Κατασκευών, του Εμπορίου και της Παροχής Υπηρεσιών, αποκτούν εφαρμογές με ενσωματωμένες δυνατότητες Workflow, MIS, CRM και Service, απλές και εύχρηστες όσο μία τυποποιημένη εφαρμογή. Με εφαρμογές πλήρους διασυνδεσιμότητας, που προσφέρουν ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης ( ενοποιημένη ERP – CRM – E-Commerce λειτουργικότητα ), οι πελάτες μας χρησιμοποιούν πλέον ERP Πληροφοριακά Συστήματα 2ης γενιάς βασισμένα πλήρως στο νέο διαδικτυακό περιβάλλον Microsoft.NET ® .

Computer Logic A.E.
Η συνεργασία θεωρείται στρατηγική καθώς η Computer Logic ήταν από τις πρώτες εταιρίες που κατασκεύασαν ολοκληρωμένα πακέτα λογισμικού και απευθύνονταν σε εμπορικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις, οργανωμένα λογιστήρια και γραφεία που παρείχαν φορολογιστικές υπηρεσίες. Είχε οργανωμένο τμήμα υποστήριξης πελατών, τμήμα εκπαίδευσης και πρώτη εισήγαγε στην αγορά το ετήσιο συμβόλαιο κάλυψης του πελάτη. Διοργάνωνε εξειδικευμένα σεμινάρια για τους συνεργάτες της με στόχο την δυνατότητα να παρέχουν ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις. Η συνεργασία μας με την Computer Logic A.E. ήταν η αφορμή να αλλάξουμε την δραστηριότητα της εταιρίας μας από “Εμπορία Προϊόντων Πληροφορικής” σε “Μηχανοργάνωση Επιχειρήσεων”. Οι πελάτες μας είχαν πλέον την δυνατότητα μέσα από τις παρεχόμενες λύσεις να παρακολουθούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με ευκολία, ταχύτητα και σημαντικά μειωμένο κόστος. Επιβεβαιωθήκαμε για την επιλογή μας, όταν πέρα από την ικανοποίηση των πελατών εξαιτίας της εξελισιμότητας των προϊόντων λογισμικού, η Computer Logic το 1997 ήταν η πρώτη ελληνική εταιρία που κατασκεύασε και προώθησε στην αγορά το δικό της ERP σύστημα 1ης γενιάς βασισμένο στην Ωμέγα τεχνολογία.

Soft One A.E.
Με την συγκεκριμένη συνεργασία, η εταιρεία εκμεταλεύεται τις λύσεις Cloud και S1ASS που πρώτη υλοποίησε στο επιχειρηματικό software η Soft One

Epsilon Net Α.Ε
Επιτυχημένη και δυναμική εταιρεία, που συμβάλει με τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του επαγγέλματος του λογιστή – οικονομολόγου. Η ανάπτυξη και εμβάθυνση της επιστημονικής γνώσης σε νομοθετικά θέματα φορολογικού & εργατικού ενδιαφέροντος προσφέρουν στους πελάτες μας ένα σημαντικό εργαλείο στις επιχειρηματικές τους υποχρεώσεις αλλά και στην κατανόηση του περιβάλλοντος μέσα από το οποίο μπορούν να αναπτυχθούν.